Bergo-Tim

Bergo tim doo je osnovan 2015. godine u Beogradu od strane Dr. Vet. Med. M. Manojlovića. Naša firma je zvanični partner i distributer svih Bergophor proizvoda i usluga na teritoriji Srbije.

Miodrag Manojlović

Miodrag Manojlović

DIREKTOR / Dr. Vet. Med.

Bergophor Kompanija

Kompaniju Bergophor je osnovao 1946. godine Dr. W. Berger sa suprugom Margom Berger. Ova kompanija je i dalje u vlasništvu porodice Berger. Od 2003. godine gospođa C. Berger, ćerka osnivača, rukovodi kompanijom, dok su gospodin Dietmar Loos i gospodin Jurgen Bronneke na poziciji izvršnog direktora.

Bergophorov prodajni program obuhvata mineralnu hranu za svinje, goveda, ovce i živinu. Takođe nudi zamene za mleko kao i uslužnu delatnost. U paleti proizvodnog programa se nalazi i Petfood (hrana za kućne ljubimce) za pse, mačke kao i za konje.

Glavni pogon u Kulmbachu smešten je u severnoj Bavarskoj. Ovaj pogon obezbeđuje proizvode za zapadni deo Nemačke i za sve južne i zapadne zemlje Evrope. Proizvodni pogon u Hofburgu proizvodi kvalitetnu hranu za farme u istočnoj Nemačkoj, Poljskoj i drugim istočnim zemljama.

Kulmbach

Fabrika za proizvodnju stočne hrane u Kulmbachu je obnovljena i proširena na tri proizvodne linije 2006. godine. U tornju visokom 48 metara sagrađen je smeštaj za dve nove kompjuterski kontrolisane vertikalne pogonske linije za proizvodnju. Treća proizvodna linija proizvodi samo zamene za mleko. Tri proizvodne linije su opremljene najsavremenijim Buhler mešalicama čija je preciznost mešanja 1:100.000. U Kulmbachu se svake godine proizvede oko 60.000 tona hrane.

Hofburg

U proizvodnom pogonu Hofburg se osim mineralne hrane pod pritiskom proizvode i dodaci za lizanje. Ovaj proizvodni pogon godišnje proizvede 10.000 tona rude i blokova za lizanje.